"Тобџије" без капитена

Сеск Фабрегас поново ван терена. Још не знамо колико ће одсуствовати, каже Арсен Венгер. Након сутрашњих прегледа сазнаће се да ли ће Шпанац заиграти у Хумској наредне недеље.

Фабрегас је након меча са Сандерлендом изнет са терена, што никако не радује навијаче лондонског клуба. А почело је све као у сну. Повео је Арсенал баш голом Фабрегаса, који је "погодио" мрежу на срећу, али у наставку, тачније на крају, Шпанац није имао више исту на својој страни.

Венгер је открио да се Фабрагас пожалио на повреду након судијиног последњег звиждука, а играч је на свом профилу на Твитеру написао: "Штета што сам се повредио. Осећао сам се одлично. Сутра (у понедељак) ћу знати нешто више о повреди".

Ипак, ако је веровати речима Арсена Венгера, још увек се не зна о каквој повреди је реч, и да ће у уторак све бити познато.

"Не знамо још ништа. Незахвално је прогнозирати. Има проблем са тетивама колена, али не знамо колико ће одсуствовати. Више ћемо знати у уторак после снимања", изјавио је Венгер за клупски сајт.

Након бурног лета, после којег је на једвите јаде остао у Арсеналу, Фабрегас се вратио у форму, са три постигнута гола и четири асистенције у претходна три меча.

Сигурно ће пропустити меч Карлинг купа са Тотенхемом, али тај двобој би свакако пропустио јер је познато да Венгер форсира млађе играче у овом такмичењу.

Међутим, велики хендикеп би био за Арсенал уколико Фабрегас буде морао дуже да одсуствује, јер би ,осим у Премијер лиги, морао да пропусти и мечеве у Лиги шампиона, што би највише одговарало Партизану, који дочекује "тобџије" 28. септембра.

Фабрегас се сада придружио Бендтнеру, Вермелену, Волкоту, Ван Персију, Ремзију и Дијабију, који су већ неко време повређени, па ће Арсенал, по свему судећи, и ове сезоне важити за "путујућу болницу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи