Арсенал осваја Лигу шампиона

У време док је Партизан у Доњецку био битку за бодове против Шахтјора, Арсенал је немилосрдно "решетао" мрежу португалске Браге. После пораза од 6:0, тренер Браге Домингос Пациенција рекао је да је Арсенал фаворит за освајање овог такмичења.

Прво коло Лиге шампиона већ је донело и прве прогнозе ко би могао да ове године заседне на европски фудбалски трон.

Иако су неки клубови попут Барселоне, Реала, Манчестера, Челсија, Бајерна, Интера и Милана по навици фаворити, тренер Браге највише шанси даје Арсеналу.

Ове две екипе које се налазе у истој групи са шампионом Србије, Партизаном, синоћ су одиграле меч у Лондону, у којем је Арсенал резултатом 6:0 "прегазио" португалску екипу.

Ово је уједно била и најубедљивија победа првог кола Лиге шампиона, а енглески клуб је без неколикоцине повређених играча био доминантан на терену.

Управо због такве игре, тренер Браге, Домингос Пациенција, и поред разочарења због тешког пораза своје екипе, прогласио је лондонски тим за фавора овогодишње Лиге шампиона.

"Арсенал је фаворит за освајање Лиге шампиона. Ми смо нервозно ушли у меч и олакшали им посао. Ово је био тежак пораз, али изгубили смо само три бода", рекао је Пациенција.

Следећа препрека моћног Арсенала је београдски Партизан, који ће на свом стадиону покушати да се супротстави Венгеровим изабраницима. Надамо се да ће црно-бели пружити достојнији отпор фаворизованим Острвљанима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи