Интеру све награде

Фудбалери Интера најбољи су у Европи. УЕФА је за најбољег играча у прошлој сезони прогласила, Дијега Милита, који је добио и награду за најбољег нападача. У конкуренцији најбољег голмана, дефанзивца и везног фудбалера награде су добили Милитови саиграчи, Жулио Цезар, Мајкон и Снајдер.

Оно што су на терену показали у прошлој сезони, сада је потврђено од стране УЕФА. Интерови играчи су најбољи у Европи.

На жребу за Лигу шампиона у Монаку, тренери екипа које су се пласирали у нокаут фазу овог такмичења прошле сезоне, своје гласове у за најбоље фудбалере у пет категорија дале су првотимцима "неро-азура".

За најбољег голмана у прошлој сезони проглашен је чувар мреже европског шампиона, Жулио Цезар. Он је добио највећи број гласова у конкуренцији голмана Лиона и Барселоне, Хуга Лориса и Виктора Валдеза.

За најбољег одбрамбеног играча проглашен је дефанзивац миланске екипе Мајкон, док су у трци за ово признање били Лусио и Пике.

Да су Интерови играчи прошле сезоне оставили најдубљи траг у Европи доказао је и Весли Снајдер, који је проглашен за најбољег везног фудбалера старог континента. Снајдер се нашао испред звезда Барселоне и Бајерна, Ћавија Фернандеза и Робена.

Интерово вече употпунио је Дијего Милито који је добио награду за најбољег нападача Лиге шампиона. Дијего се по броју гласова нашао испред Рунија и Месија.

На крају, као шлаг на торту дошло је и признање Милиту за најбољег фудбалера Европе за минулу сезону.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи