Чекајући четвртак

Позната имена 27 учесника Лиге шампиона. Преосталих пет знаће се вечерас. партизан у последњем шеширу. Жреб у четвртак у 18 сати. Директан пренос из Монака на Првом програму Радио - телевизије Србије.

У четвртак после подне знаће се са којим европским клубовима ће Партизан одмерити снаге у најелитнијем европском клупском такмичењу. 

Жреб у Монаку на програму је у 18 часова, а директан пренос можете гледати на нашем Првом програму.

Српски шампион ће бити у четвртом шеширу, а ривале ће добити из преостала три шешира. Према томе, у Хумску ће сигурно стићи неко од фудбалских великана: Барселона, Манчестер јунајтед, Челси, Арсенал, Интер, Милан, Бајерн или Лион, који су у првом шеширу.

Први шешир: Интер, Барселона, Манчестер Јунајтед, Челси, Арсенал, Бајерн, Милан и Олимпик Лион.

Други шешир: Вердер, Реал Мадрид, Рома, Шахтјор, Бенфика, Валенсија, Олимпик Марсеј и Зенит или Оксер.

Трећи шешир: Панатинаикос, Тотенхем или Јанг Бојс, Ренџерс, Ајакс или Динамо Кијев, Шалке, Базел, Брага и Копенхаген или Розенборг.

Четврти шешир: Спартак Москва, Хапоел Тел Авив, Спарта Праг или Жилина, Твенте, Рубин, Клуж, Партизан и Бурса.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи