Лака зарада

Шахтјор из Доњецка зарадио 10 милиона евра на Дмитру Чингринском, који се после само годину дана проведених у Барселони, вратио у украјински клуб. Ринат Ахматов, председник Шахтјора, сматра да ће дефанзивац бити велико појачање за клуб.

Дефанзивац Дмитро Чигински вратио се у Шахтјор из Доњецка после само годину дана проведених у Барселони. Двадесеттрогодишњи Чигрински плаћен је прваку Шпаније 15 милиона евра, што је 10 милиона мање од суме, за коју је отишао из клуба.

У сезони 2008/2009 Чигрински је био један од најбољих фудбалера украјинске екипе, која је стигла до трофеја у Купу УЕФА, али се није прославио у каталонском великану. Репрезентативац Украјине одиграо је само 12 мечева за први тим иако је потписао петогодишњи уговор.

"Ово је мегатрансфер. Нисам желео да продам Чигринског ни прошле године, чак ни за 25 милиона. Наши навијачи нису очекивали да ће се вратити, па је то велико изненађење. Сигуран сам да ћемо са њим бити јачи", изјавио је председник Шахтјора Ринат Ахметов.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи