Храбро на Пјуник

Александар Станојевић, тренер Партизана, најавио офанзивну игру против јерменског Пјуника. "Црно-бели" ће у нову сезону ући у новој опреми. Радосав Петровић игра против Јермена, Лазевски има предност у односу на Кизита. Меч се игра на стадиону Партизана у среду од 20:45 часова.

У првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона Партизан у среду дочекује шампиона Јерменије Пјуник, а шеф стручног штаба црно-белих Александар Станојевић каже да ће његови фудбалери играти пуном снагом и показати жељу да већ после првих 90 минута обезбеде пролаз у наредну рунду. 

Он је рекао да је сигуран да ће Пјуник против Партизана играти у измењеном саставу и да ће његов колега у тим увести двојицу нових играча које је клуб недавно ангажовао.

"Са свим проблемима које је Пјуник имао, сигуран сам да ће двојица нових играча наступити у Београду. Нама је добро познат модел игре Пјуника и то неће променити нашу игру", рекао је Станојевић.

Млади тренер Партизана је поновио да ће у екипи бити и репрезентативац Радослав Петровић, који није прошао целе припреме са Партизаном, али је својим односом на тренингу показао да је потпуно спреман.

Таква ситуација, међутим, није са левим беком Кизитом, који је недавно дошао из Војводине, јер у протеклих пола године није одиграо ниједну такмичарску утакмицу.

"Са Кизитом се не бих у овом тренутку коцкао, јер је Лазевски у припремном периоду сасвим добро одиграо. Надам се да ће Партизан добро функционисати на тој утакмици", рекао је Станојевић.

Тренер Партизана каже да црно-бели нису одиграли ниједну премијерну утакмицу у Београду да би трошили енергију ни играчима, ни навијачима.

Утакмица између Партизана и Пјуника игра се у среду од 20,45 часова на стадиону Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи