Морамо даље

Противник је велика непознаница. Нема калкулација - Партизан мора даље. Капитен Младен Крстајић рекао је да не познаје јерменски Пјуник, али је казао да црно-бели, као фаворит, имају императив победе. Саша Илић наглашава да је Партизан добио најтежег ривала у овој фази квалификација.

"Искрено, не познајем противника. Чуо сам, наравно, за Јерменију, али не и за Пјуник. Најважније је да се ми физички добро спремимо и да будемо здрави пред те утакмице. Ових дана ћемо сигурно добити неке податке, моћи ћемо да видимо њихове добре и лоше стране", рекао је Крстајић за сајт Партизана.

Пјуник је прошле сезоне у другом колу квалификација поражен од загребачког Динама: у Јерменији је било 0:0, а у Загребу је хрватски шампион славио са 3:0.

"Први мечеви су увек незахвални... Прошла сезона била је напорна, а потом смо имали кратак одмор. Ипак, ове утакмице морамо да добијемо. Поштујемо противника, али имамо квалитет за пролаз даље", навео је Крстајић.

Прва утакмица играће се у Београду 13. или 14. јула, а реванш је седам дана касније у Јеревану.

"Било би боље да прву утакмицу играмо тамо, јер бисмо онда имали реванш меч пред својим навијачима. Покушаћемо да већ у првој утакмици остваримо што бољи резултат како бисмо мирније отпутовали на реванш", навео је одбрамбени фудбалер црно-белих.

Фудбалер средине терена Саша Илић оценио је да је Партизан извукао можда и најтежег ривала у овој фази квалификација.

"Пјуник спада у совјетску школу фудбала, а она је била позната по екипама које су изузетно физички спремне. Имао сам искуства са екипама из Јерменије и задавали су нам пуно мука. Пред нама није лак задатак, али - сходно високим амбицијама - ово је препрека коју морамо да прескочимо", закључио је Илић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи