Интеру 100 милиона евра

Интер ће од победе у финалу Лиге шампиона инкасирати невероватних 100 милиона евра. Та сума, наравно, није коначна јер у њу нису урачунати приходи од маркетиншких уговора, које ће "неро-азури" потписати за наредну сезону.

Интер је, од суботе, богатији за 100 милиона евра, израчунао је италијански спортски дневник "Коријере дело спорт". Највише пара "неро-азури" ће добити од УЕФА, али је прикупљена и огромна свота новца од продаје карата за утакмице одигране у Милану.

Или, по ставкама: 40 милиона од УЕФА, 18 од прихода са утакмица одиграних на Сан Сиру, шест од спонзора, осам од продаје дресова и осталих предмета са знаком Интера, четири од Супер купа, осам од Светског клупског првенства и, на крају, 16 за прелазак Муриња у Реал.

Прелазак Жозеа Муриња у мадридски Реал донеће Масиму Моратију још 16 милиона евра, али, бар за сада, није могуће одредити колико ће пара Интер добити за будуће спонзорске уговоре, јер носи ласкаву титулу најбоље фудбалске екипе у Европи.

За шест утакица одиграних у Милану, Интер је прикупио приход од чак 18 милиона евра, од чега осам милиона од два меча против Барселоне. Четири милиона евра био је приход и од утакмице са Челсије, а мало мање од утакмице са московским ЦСКА.

Иако Уефа тек своди рачуне финалне утакмице, претпоставља се да ће Интеру припасти 40 милиона евра, док ће Бајерн добити пет милиона мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи