Хавијер Занети, назаустављив

Капитен Интера, у мечу са Бајерном одиграће 700. утакмицу за "неро-азуре". После финала, Занетију недостаје "само" 59 утакмица како би постао рекордер Интера по броју наступа.

Финална утакмица са Бајерном, играчима Интера наравно да је најбитнија у сезони. А за једног играча "неро-азура", капитена Хавијера Занетија, можда и једна од најбитнијих у каријери.

Наиме, неуморни Аргентинац ће у суботу одиграти јубиларну 700. утакмицу за милански клуб.

"Осећај је невероватан. Претрчао сам много километара, одиграо велики број мечева како бих дошао до овог тренутка. Можда је ово судбина, и надам се да ће ми 700. утакмица остати у лпом сећању", рекао је 36-годишњи Занети.

Капитену "неро-азура" преостаје, после суботњег меча, још 58. како би се изједначио са Ђузепеом Бергомијем, рекордером по броју наступа у црно-плавом дресу.

Одбрамбени фудбалер је у Интер стигао 1995. године, а занимљиво да до сада није добио нитзи један црвени картон.

Иако игра у животној форми, Хавијер Занети се није нашао, на опште изненађење, на списку Дијега Марадоне за Јужну Африку.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи