Хенес оштро критикује Уефу

Председник немачког шампиона Бајерна из Минхена Ули Хенес критиковао је Европску фудбалску унију због суспензије од три утакмице за фудбалера Франка Риберија, због које неће моћи да игра у финалу Лиге шампиона против Интера.

Хенес је рекао да је Уефа пуна Италијана "који имају своје интересе", док Немачка нема представника и има малу моралну подршку.

"Има много Италијана у Уефи који имају своје интересе. Судија је био Италијан, много Италијана ради у тој организацији. Нема ниједног Немца и због тога имамо малу моралну подршку", рекао је Хенес, пренела је агенција ДПА.

Рибери је суспендован на три утакмице пошто је на првом полуфиналном мечу Лиге шампиона против Лиона намерно згазио нападача противничке екипе Лисандра.

Бајерн се жалио на ту одлуку, али је Уефа одбацила жалбу и Рибери неће моћи да игра у финалу Лиге шампиона против Интера, 22. маја у Мадриду.

Судија утакмице Лион - Бајерн, на којој је Рибери искључен, био је Масимо Бусака, а он није Италијан већ Швајцарац, док је председник Фудбалског савеза Немачке Тео Цванцигер члан Извршног комитета Уефе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи