"Посебни" и тим хероја

"Посебни" летео тереном Кампа Ноу после утакмице са Барселоном. То се није свидело Виктору Валдесу, који је, на тренутак, пожелео да се обрачуна са Португалцем. На срећу, обезбеђење било брже од голмана Барсе.

У овом тренутку сигурно не постоји омраженија особа у Каталонији од Жозеа Муриња. Португалац је успео да сачува предност из првог меча, надмудрио је Гвардиолу и увео Интер у финале најелитнијег европског такмичења.  

"Интер је тим хероја. Свако, али свако је оставио све од себе на терену. И поносан сам на сваког и не односи се то само на оне који су играли, већ и на оне који су били на клупи. На навијаче који су дошли овде и на оне који су дрхтали код куће уз телевизор", рекао је Жозе Мурињо.

Видело се да је Мурињо пресрећан због пласмана у финале, а на крају утакмице поздрављао је навијаче Интера који су допутовали да пруже подршку својим љубимцима.

"Знао сам да су на Кампу Ноу наши навијачи, али на овако великом стадиону их нисам могао лоцирати. Онда сам их чуо у 85. минуту и то је нешто предивно. Сваким даном осећам како је Интер фантастичан клуб за који је лепо изгарати", рекао је "посебни", који је уживао у сваком тренутку конференције за новинаре.

Мурињо је имао неколико замерки на домаћина, како клуб тако и грађане главног града Каталоније.

"Ма, знате ли ви када смо заспали синоћ. У 4 ујутро, човече. Правили су константну буку поред нашег хотела. Звали смо полицију у 11 увече. Знате ли када су дошли? У 3.30 сати! Много, стварно много људи овде у Барселони није било коректно. Ни пре утакмице, ни на утакмици", као и увек, Мурињо без "длаке на језику".

"Тешко је зауставити Барселону и када играш 11 на 11. Замислите колико је тешко 10 на 11. Поносан сам, ух, поносан сам на своје играче, генијални су", није крио одушевљење Мурињо.

"Када сам одлазио из Челсија мислио сам да никада и нигде нећу пронаћи боље навијаче од њих. Нашао сам их врло брзо. Они су у Интеру и толико ми значи ово финале да вам не могу описати. Више због њих, него због мене. И опет вам кажем, чак није нити толико кључно хоћемо ли добити Бајерн. Јер сам уверен да ће Интер, ако не буде првак ове године, бити следеће или за две или за три сезоне", рекао је Мурињо.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи