Алекс, узми ме

Нападач Севиље Луис Фабиано замолио Алекса Фергусона да га на лето доведе на Олд Трафорд. Јунајтед сигурно продаје Бербатова и вага између Фабиана и Класа Јана Хунтелара.

Најбољи нападач Севиље, која га је проценила на 15 милиона фунти, замолио Сер Алекса Фергусона да га доведе у Манчестер, обећавајући да неће оманути у послу који најбоље ради - постизању голова.

"Ако ме питате којем се тиму заиста дивим, то је Манчестер јунајтед. Ако играте за Сер Алекса онда постоји велика вероватноћа да ћете освојити титулу или неки велики трофеј", рекао је Фабиано.

Фабиано је у 187 утакмица, колико је одиграо за Севиљу, постигао 90 голова и управа клуба је, суштински, спремна да га прода, јер му наредне године истиче уговор.

Уколико га сада продају, званичници Севиље могли би да добију читавих 15 милиона фунти.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи