Румениге чува Риберија

Минхенски Бајерн на све начине покушава да задржи Франка Риберија. Иако су многи европски клубови заинтересовани за Француза, Бајерн не жели да се одрекне најбољег играча.

Навијачи Бајерна, по свему судећи, моћи ће да уживају у мајсторијама невероватног Франка Риберија и следеће сезоне. Баварци на све начине покушавају да задрже Француза, како би и наредне сезоне дошли барем до полуфинала Лиге шампиона. 

Председник Бајерна из Минхена Карл-Хајнц Румениге рекао је данас да управа клуба не размишља о продаји фудбалера Франка Риберија у летњем прелазном року. 

"Разговараћемо са Франком о новом уговору. Циљ је да продужимо уговор са њим. Али, ако не успемо, то не значи да ћемо га одмах продати", рекао је Румениге немачким медијима.

Бајерн је ове сезоне дошао до полуфинала Лиге шампиона и коначно има тим који стреми ка највишим циљевима. Међутим, тај тим свакако не би изгледао исто без Риберија.

"Желимо снажан тим и следеће сезоне и желимо да Рибери буде део тог тима. Бајерн намерава да буде успешан и следеће сезоне у домаћем првенству и Европи. Франк је важан део наших планова и неће напустити клуб пре 2011. године", додао је он.

За француског репрезентативца заинтересовани су многобројни клубови, а медији спекулишу да би Рибери могао да пређе у Реал Мадрид.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи