Пехар стиже у Мадрид

Главни град Шпаније у петак дочекује пехар намењен најбољој европској екипи. Становници и посетиоци Мадрида моћи ће да виде трофеј све до 14. маја.

Престижни трофеј, који ће освојити најбоља екипа на старом континенту у мају ове године, у петак стиже у Мадрид, где се игра финале Лиге шампиона. 

Председник УЕФА Мишел Платини предаће трофеј градоначелнику Мадрида Алберту Руизу Гаљардону на чување све до финалног меча Лиге шампиона, које се игра на стадриону Реала Сантијаго Бернабеу 22. маја.

Церемонији предавања пехара присуствоваће председник Фудбалског савеза Шпаније Анхел Марија Вилар Љона, председник Реала из Мадрида Флорентино Перес, амбасадор финала Емилио Бутрагењо и бројни чланови актуелног шампиона Европе Барселоне.

Трофеј намењен најбољој европској екипи креће у "обилазак" главног града Шпаније 17. априла са трга Пуерта дел Сол, а "шетаће" се Мадридом до 14. маја.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи