Шамак најавио одлазак

Један од најбољих фудбалера Бордоа, Марун Шамак, најавио растанак са клубом на крају сезоне. Марокански репрезентативац највероватније се сели на Острво.

Испадање Бордоа из Лиге шампиона донео је неизбежно, одлазак најбољих играча. Марокански репрезентативац Марун Шамак, изјавио је у тренинг центру клуба да ће на крају сезоне сигурно напустити француског шампиона. 

Упитан да ли одлази, Шамак је лаконски одговорио: "Да. То је сигурно".

Двадесетшестогодишњи нападач најавио је одлазак још претходне сезоне, али је остао у Бордоу највише због Лиге шампиона. Међутим, сада очигледно нема више амбиција, па полако броји дане до одласка. 

"Остајем овде још пет недеља. Одбројавање је почело. Хоћу да одиграм што боље у преосталим мечевима и направим са Бордоом што бољи резултат. Због екипе и због себе", рекао је Мароканац.

За овог сјајног нападача највише је "загризао" Арсена Венгер, а поједини медији пишу да је Мароканац већ потписао предуговор са "тобџијама".

Шамак је у Бордо дошао 2000. године, а поред Гуркуфа, Шамак је свакако био носилац игре Бордоа у овој сезони и најбитнији "шраф" у екипи Лорана Блана.

У Лиги шампиона постигао је пет голова, укључујући и победоносни против Лиона у среду увече. Међутим, његов гол није био довољан за пласман у полуфинале, па је Бордо завршио такмичење.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи