Венгер веран "тобџијама"

Велика жеља Флорентина Переса изгледа да се неће остварити. Арсена Венгера су повезивали са Реалом, али овај француски стручњак размишља само о новом уговору са "тобџијама".

Шеф стручног штаба енглеског Арсенала Арсен Венгер најавио је да ће на крају сезоне разговарати са челницима клуба о продужењу уговора, који му истиче на лето 2011. године.

"Мој останак у Арсеналу зависи од тога да ли ће тим бити способан да конкурише за освајање трофеја", рекао је Венгер.

Француз је нагласио да тренутно нема дугорочне планове и циљеве, као и да је сада концентрисна само на то да клуб што успешније заврши сезону.

"Не размишљам о новом тиму, сада сам концентрисан само на краткорочне циљеве и амбиције. Желим да добро завршимо сезону и да у Барселони пружимо игру која може да нам омогући пролаз у полуфинале Лиге шампиона", рекао је Венгер, који ће имати огромних проблема са састављањем тима против Барселоне.

Први меч, иако су губили са 0:2, Венгерови момцу успели су да изједначе, а у последњим тренуцима јурили су и цео плен. Лондоснки клуб има један од најмлађих тимова у Лиги шампиона.

"Ова екипа је веома млада и зато из сезоне у сезону игра све боље. Не бих желео да напустим те момке без освојеног трофеја", закључио је Венгер.

Француски стручњак, један од најбољих фудбалских тренера на свету, у Арсеналу је од 1996. године. Важи за врсног тактичара, и познат је по томе да у клуб доводи младе таленте за "ситне паре" од којих прави фантастичне играче. Многи сматрају да Арсенал, поред Барселоне, игра најлепши фудбал у Европи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи