Неуништиви Руни

Острво је дрхтало због повреде Вејна Рунија, а по свему судећи, овај играч је неуништив. Иако се предвиђала пауза од неколико седмица, фантастични нападач "црвених ђавола" могао би да се нађе у саставу против Бајерна.

Нападач Манчестер Јунајтеда Вејн Руни могао би да се врати у екипу већ у среду на реваншу утакмици четвртфинала Лиге шампиона против Бајерна, пишу британски медији.

Најбољи стрелац шампиона Енглеске повредио је лигаменте скочног зглоба на првој утакмици против Бајерна и тада је било најављено да ће одсуствовати са терена две до три седмице.

Руни је терен напустио са штакама, а у Енглеску се вратио са заштитним гипсом око ноге. У првом тренутку лекари су помислили да је обновио стару повреду стопала, али се показало да повреда много безазленија.

Пре два дана, из Манчестера су саопштили да би Руни требало да се врати у екипу у наредном колу Премијер лиге, када је на програму градски дерби против Манчестер ситија, а из клуба нису коментарисали најаве медија да би он могао да заигра већ у среду против Бајерна.

Менаџер Јунајтеда Алекс Фергусон изјавио је да неће ризиковати са Рунијем, и да ће га убацити у игру ако буде 100 одсто спреман, док медицинско особље клуба Рунију даје 40 одсто шансе да заигра против Бавараца.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи