Гвардиола најбољи

За најбољег тренера света, у избору француског недељног листа "Журнал ди диманш" проглашен Пеп Гаврдиола. Барселона игра најлепши фудбал на свету, сматра Отмар Хицфелд.

Шеф стручног штаба Барселоне Жозеп Гвардиола проглашен је за најбољег тренера света, у избору француског недељног листа "Журнал ди диманш".

Лист је окупио цењени фудбалски жири у саставу - Висенте дел Боске (селектор репрезентације Шпаније), Марчело Липи (селектор репрезентације Италије), Отмар Хицфелд (селектор репрезентације Швајцарске), Арсен Венгер (Арсенал) и Дидије Дешан (Олимпик Марсеј), који је дао глас тридесетдеветогодишњем Гвардиоли, под чијим је вођством Барселона прошле сезоне освојила рекордних шест трофеја, у шест различитих такмичења.

"Барселона већ дуже време игра сјајно, а ја сматрам да је Гвардиола најзаслужнији за то. Увек ћу подржати тренера чија екипа игра добро", изјавио је Дел Боске.

Прошле сезоне Барселона је освојила титулу првака Шпаније, Куп краља и национални Суперкуп, као трофеј Лиге шампиона, европски Суперкуп и титулу првака света.

"Гласам за Гвардиолу, јер Барселона игра убедљиво најлепши фудбал на свету, за шта њен тренер несумњиво има велике заслуге", рекао је Хицфелд.

Ове сезоне клуб из Каталоније тренутно на табели Примере дели прво место с мадридским Реалом, док је у Лиги шампиона изборио пласман у четвртфинале, где ће играти против лондонског Арсенала.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи