Растанак Лиона и Говуа

Гову жели да иде. Навијачи изненађени одлуком бившег капитена. Севиља, Рома и Ђенова отимају се за репрезентативца Француске.

Репрезентативац Француске Сидни Гову, најавио је да би на крају сезоне желео да напусти Лион због неслагања са тренером Клодом Пуелом.

Гову је целу своју каријеру провео на Жерлану, тако да је вест о његовом евентуалном одласку изненадила навијаче, па чак и чланове управе клуба. Њему уговор истиче на крају сезоне, тако да обештећење за брзоногог нападача не би требало да представља проблем заинтересованим клубовима.

За сада не постоји конкретни договор ни са једним клубом, мада се говори да је Севиља најближа ангажовању Говуа. Осим Шпанаца, постоји интересованје неколико италијанских клубова, међу којима се помињу Фиорентина, Ђенова и Рома.

Говуов менаџер Фредерик Гуера, потврдио је да су многи клубови заинтересовани за његовог клијента, али да, за сада, озбиљних контаката није било.

Да ли ће тренутни недефинисани статус Сиднија Говуа угрозити његов наступ на Светском првенству у Јужној Африци, или ће тридесетогодишњи фудбалер на време наћи ангажман, остаје да се види.

Навијачима Лиона остаје нада да ће њихов дугогодишњи капитен и идол разрешити све неспоразуме са тренером и управом и да ће продужити сарадњу са клубом који је у последњој деценији најбољи репрезент француског клупског фудбала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи