Сезона лова на Виљу

Лов на Виљу почиње. Најава Валенсије да ће на крају ове сезоне продати свог најбољег фудбалера, алармирале су клубове на Oстрву да се већ сад почну трку за овог играча. Челси и Манчестер сити не питају за цену. За врсног нападача заинтересовани Реал и Барса.

Најбогатији кубови на Oстрву су у стању приправности, јер се на трансфер пијаци ускоро појављује "свежа крв".

Валенсија је најавила да ће на крају сезоне продати своја два најбоља фудбалера Давида Виљу и Давида Силву, да би бар мало смањила огроман дуг, па су управни одбори богатих клубова на ногама.

Управе Челсија и Манчестер ситија већ су тражиле од својих богатих газда да упумпају новац у трансфер буџете. Прилика је јединствена, један од најбољих играча на свету коначно је на "аукцији".

Према првим најавама, Валенсија би за свог најбољег играча тражила 40 милиона фунти, али имајући у виду велику жељу и огромне буџете Челсија и Манчестер ситија, није искључено да и ова цифра буде пробијена.

За шпанског репрезентативца који је у 223 утакмице у дресу Валенсије постогао 121 гол, заинтересовани су и Реал и Барселона, ипак мало је вероватно да би овај нападач прешао у неки од та два клуба.

Најбољи играч Валенсије још раније је најавио да би му жеља била да срећу окуша на Острву.

Одуговлачење преговора о једногодишњем продужењу уговора са Анелком само подгрева нагађања о Виљином доласку на Стамфорд бриџ.

Са друге стране, за Давида Силву најзаинтересованији је Манчестер јунајтед. Фергусон је спреман да плати 20 милиона фунти за овог играча.

Иако се у овом тренутку за Силву не везује ни један други клуб, нема сумње да ће до момента појављивања на трансфер листи и остали заинтересовани клубови дати своје понуде.

Како ствари стоје, приближава се веома занимљиво лето. С обзиром на огромне фондове којима располажу Роман Абрамович, шеик Монсур и Малколм Глејзер, коначна цена ових играча не може се ни наслутити.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи