Руни стиже Роналда

Невероватни Вејн Руни све ближи рекорду Кристијана Роналда од 42 гола у сезони за "ђаволе". Не размишљам о рекорду, рекао Руни, који је сада постигао 32 гола.

Без икакве сумње, играч који је обележио ову сезону је магични Вејн Руни. Неуморни нападач Јунајтеда ове сезоне је просто експлодирао, па тресе мреже и у Лиги шампиона и у Премијер лиги без великих проблема.



Са нова два гола, против Фулама, Руни је дошао до 32. гола, па се озбиљно приближио рекорду од 42 поготка у сезони, који је поставио Рунијев "дојучерашњи" саиграч Кристијано Роналдо.

"Искрено, доћи до бројке од 42 гола по сезони била би велика ствар за мене. Желим да постижем голове на свакој утакмици. Међутим, не желим да ме пореде са Кристијаном и када сам на терену не размишљам о његовом рекорду", рекао је Руни, који је у овом тренутку сигурно један од најбољих, ако не и најбољи, нападач на свету.

Руни ће, уколико буде у оваквој форми, бити главни адут "Гордог Албиона" у Јужној Африци, што је признао и селектор Фабио Капело.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи