Мој предивни Јунајтед

Мало је рећи да је Сер Алекс Фергусон био пун себе после феноменалне представе против Милана. "Није важно с ким се састајемо". Милан, као и Реал, пажњу усмерава на национално првентсво, кад већ од Лиге шампиона нема ништа.

"Предивно смо играли у другом полувремену. Ухватили смо ритам и постигли гол рано и после играли веома добро. Кад играмо тим темпом тежак смо противник. Ово је била солидна представа ЈУнајтеда", рекао је Алекс Фергусон после утакмице.

Шеф Јунајтеда је, одмах затим, мало одлутао описујући колико ће тешко Вејну Рунију бити да престигне рекорд од 42 гола у сезони, који је пре две године постигао Кристијано Роналдо, наводећи да је његов нападач био "сензационалан" против Милана.

"Парк се жртвовао и показао дисциплину и интелигенцију која нам је била потребна против Пирла... Са оваквим тимом, заиста није важно ко нам је следећи противник", рекао је Фергусон.

Леонардо није био ни изблиза расположен као његов ривал, али је рекао да је Јунајтед у потпуности заслужио победу.

"Сјајно су отворили утакмицу, дали гол и све им је, од тада, било лакше... Направили смо пар добрих ствари у Лиги шампиона ове године", рекао је Леонардо, наводећи да је после дуела у Милану био уверен да његов тим има веће шансе да извуче добар резултат на Олд Трафорду.

"Биће тешко одмах заборавити ову утакмицу, али у серији А имамо само четири бода заостатка за Интером и 11 утакмица. Покушаћемо да их стигнемо", рекао је Бразилац.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи