И Бекам против браће Глејзер

Дејвид Бекам није изгубио ни мало од статуса звезде Олд Трафорда када је 25 минута пре краја ушао у игру у већ изгубљеној утакмици за његов Милан. Дочекан је овацијама, а херој је постао када је после меча подигао зелено-златни шал, симбол историје Јунајтеда и протеста протива америчких власника, омражене браће Глејзер.

Зелена и златна су боје Њутон хита, клуба из кога је изникао Манчестер јунајтед, а боје су, као симбол традиције и историје, прихватили навијачи и присталице покрета против браће Глејзер, чији су пословни потези довели велики клуб у озбиљне дугове, због којих Сер Алекс Ферусон, свако мало, остаје без најбољих играча.

"То је било разочаравајуће вече, јер смо изгубили, али је повратак био заиста нешто посебно... Морам да се захвалим навијачима Јунајтеда, било је невероватно. Лепо је бити овде", рекао је Бекам, кога су камере пратиле у корак, пошто је на тренутке деловало да ће на овације навијача одговорити сузама.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи