Ешли Кол, СМС манијак

После серије СМС афера, брак Ешлија Кола окончан, такође, једном поруком. Супруга бека Челсија и енглеске репрезентације, чланица групе "Грлс алауд" Черил Кол, пошто се у јавности за кратко време "појавило" чак пет његових љубавница, послала му СМС "крај брака".

Чланица женске поп групе "Гирлс алуд" Черил Кол одлучила је да јој је доста лажи и превара Ешлија Кола и послала му опроштајну СМС поруку, у којој се, како наводе острвски медији, наводи да је браку певачице и бека Челсија дошао крај.

"Време обећања и изговора је прошло. Черил жели до краја недеље изда и службено саопштење о прекиду и разводу, тако да може да крене даље", преносе британски медији изјаву блиског пријатеља породице Кол.

После скандала који је везом са девојком Вејна Бриџа изазвао Колов капитен Џон Тери, британски таблоиди се већ данима наслађују Ешлијевим "СМС манијачењем" и везама са чак пет жена, сликама које је са њима размењивао.

Довођење једне од њих, Вики Гоу, Кола је коштало 200.000 фунти, јер је пар провео две ноћи у Челсијевом карантину, што је власник клуба са Стамфорд бриџа оценио као "озбиљно урушавање угледа тима" и одуземо му двонедељну плату.

Ту Ешлијевим проблемима није крај, јер је, у међувремену, Челси одлучио да га казни још једном, а казна би могла да износи између 200.000 и 400.000 фунти.

Последња у серији Ешлијевих авантура је Соња Вајлд, чији су видео-снимци, које је својевремено добио Кол, преплавили стране британске "жуте штампе".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи