"Посебни" отпада, долази Венгер

Реал тражи новог тренера. Пелегрини пакује кофере ако се Реал не пласира у четвртфинале Лиге шампиона. Уколико Мурињо одбије понуду Переса, Венгер следећи "пик", пише "Дејли мејл".

Флорентино Перес полако тражи замену за Мануела Пелегринија. Верујемо, врло богатој понуди, за сада, одолева Мурињо, али Перес има другог кандидата.

Мануел Пелегрини напустиће клупу "краљевског" клуба ако екипа не успе да се пласира у четвртфинале Лиге шампиона, пренео је лист "Дејли мејл".

Реал је у првој утакмици у Француској изгубио од Лиона са 0:1 и очекује га тежак реванш на Сантјаго Бернабеу.

Лист наводи да би Пелегринија могао да замени тренер Интера Жозе Мурињо, који је раније изјавио да му не одговара посао у Италији.

Међутим, Мурињо је наговестио да би желео да се врати у Енглеску и постане тренер једног од премијерлигашких клубова, а такође је демантовао да преговара са Реалом и назвао поједине медије у Шпанији "непоштеним" јер измишљају вести.

Управа Реала је због тога одлучила да контактира тренера Арсенала Арсена Венгера, који је, како наводи "Дејли мејл", летос био први кандидат председника Флорентина Переса за тренера шпанског клуба.

Арсен Венгер, свакако један од најбољих стручњака, изјавио је не тако давно, да је фудбалско знање и "занат" стекао у кафани. Венгерови родитељи, Алфонс и Луиз, били су власници кафане "Златни крст" у селу Дутленхајм, недалеко од Стразбура.

"Ту сам научио основе тактике и селекције. Ко игра на левом крилу и ко би требао бити у тиму", рекао је Венгер.

Венгер је изразио жељу да остане у Арсеналу, али је рекао да Венгер је изразио жељу да остане у Арсеналу, такође познато је да Француз не подржава политику богатих клубова који троше милионе на довођење најбољихиграча света (што Реал чини дужи низ година), али је рекао да би сарадња са Пересом била "веома интересантна". 

Без сумње биће интересантно видети ко ће одолети изазову који са собом носи Реал Мадрид и милиони које ће Перес препустити наследнику Пелегринија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи