Скандал, вриште Италијани

Ако су Венгер и Кембел бесни на судију, тешко је описати гнев власника Фиорентине Андрее Дела Валеа после гола којим је Мирослав Клосе донео победу Бајерну. Срамота, љут сам, каже Италијан. Ван Гал: Дебели офсајд.

Италијански медији не штеде тешке речи описујући суђење норвешке четворке, која је серијом контроверзних одлука "масакрирала" Фиорентину, прво сумњивим искључењем Гобија, а затим окретањем главе од офсајда из кога је Мирослав Клосе донео радост Баварцима.

"Ово је скандал, суђење је скандалозно. Мирно сам погледао снимак и ово је срамота. Линијски судија је био тачно у линији", рекао је први човек Фиорентине Андреа Дела Вале, који је утакмицу гледао у друштво председника УЕФЕ Мишела Платинија и једног од челника Бајерна Карла Хајнца Руменигеа.

"И они су признали да је гол постигнут после офсајда и да је Гоби требао да добије жути, а не црвени картон", рекао је председник "виоле". "Бесан сам".

Све дилеме, одмах је решио тренер Бајерна Луис ван Гал, који је рекао да је Клосеов гол био нерегуларан.

"Постигли смо два поготка од којих је један био из дебелог офсајда. Модеран фудбал не може се судити без помоћи видео-технологије. Судија и његови помоћници не могу видети све, говорим то већ десет година", рекао је Ван Гал.

"Ми смо тако кажњени против Бордоа, сада се то догодило екипи против које смо играли. То је фудбал, али треба јавно рећи да судије не могу све саме. Њима треба помоћ".

Да би ствари биле горе, и Клосе је био изненађен што му је гол признат.

"Нисам видео снимак, али ми се чини да је био офсајд", рекао је Клосе.

Број коментара 41

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи