Болница на крају града

Ћави и Кејта не играју против Штутгарта следеће седмице. Против Атлетика нису играли Абидал, Алвеш и Туре, који би једини могао наступити на наредној утакмици Лиге шампиона.

Тренер Барселоне Јосеп Гвардиола има озбиљних проблема пошто на отварању "нокаут" фазе Лиге шампиона, следеће седмице у Штутгарту, неће моћи да рачуна на чак четворицу, а можда и петорицу важних играча.

Невоља владајућег шампиона Европе уследила је после првог пораза у Примери, пошто је до јуче нејаки Атлетико успео да прекине сјајан низ Каталонаца од 21 утакмице без пораза.

Већ на самом почетку тог меча са терена је, тешко ходајући, изашао Сејду Кејта, коме је касније констатована повреда бутног мишића, због које ће одсуствовати бар месец дана, а нешто касније Гвардиола је остао и без Ћавија, из истих разлога.

Од раније Барса не може да рачуна на Ерика Абидала, Данија Алвеша и Јају Туреа, који и једини има шансе да се опорави до утакмице са Штутгартом, која се игра 23. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи