Роналдињо, уозбиљи се!

Челницима Милана прекипело. Немају више стрпљења за Роналдињове проводе и лоше партије. Бразилцу поставили ултиматум: или се уозбиљи и поправи игру, или "летиш"!

Миланова кола кренула су низбрдо. Након очајног старта сезоне, резултати су се поправили, кренули су да играју леп фудбал, али је изгледа и том периоду дошао крај.

А све је почело од пораза у дербију од Интера 2:0 (24. јануара). "Росо-нери" су након тога испали из домаћег Купа, и уписали два ремија у Серији А.

"Росо-нери" су на домаћем терену одиграли само 1:1 са Ливорном, док су у прошлом колу у гостима са Болоњом одиграли без погодака.

У оба меча Бразилац Роналдињо је приказао врло слабу партију, као и на самом дербију против Интера у којем је, између осталог, промашио једанаестерац.

Италијански медији су накнадно објавили вест да је Роналдињо правио журке пре и након пораза од Интера, а челним људима у клубу је очигледно доста његових "испада" ван терена и великих осцилација у игри.

Наводно је и председник клуба Силвио Берлускони лично позвао Роналдиња, а италијански медији наводе да су несташном Бразилцу потпредседник Адријано Галијани и тренер Леонардо запретили ултиматумом - уколико не буде играо добро, следи му клупа, а можда и нешто горе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи