Мурињо на мети мафије

Стратег Интера Жозе Мурињо мета македонских мафијаша. Криминална група планирала да опљачка кућу Португалца.

Италијанска полиција ухапсила је македонску криминалну групу која је планирала да опљачка куће неколико италијанских фудбалера, укључујући и кућу Португалца Жозеа Муриња.

Мурињо и још четворица фудбалера Аталанте из Бергама праћени су у стопу од стране македонске групе, која је планирала да опљачка њихове куће, наводе медији, позивајући се на полицијске изворе.

Чланови ове мекедонске криминалне групе, уско повезане са италијанском мафијом, ухапшени су у Ђенови.

Код припадника ове групе пронађене су детаљне информације о португалском стручњаку, укључујући видео снимке и фотографије његовог кретања, као и адреса стана у Милану.

Према писању португалске штампе, Мурињо је врло озбиљно доживео ове претње, због чега се обратио за помоћ полицији како би заштитио своју породицу.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи