Љубав у Барселони

Шпански гиганти воде битку око звезде Арсенала Сеска Фабегаса. Сјајни играч средине терена, хвали живот у главном граду Каталоније, блиста на лондонској киши и сања Барселонин дрес.

Барселона и Реал Мадрид већ дуже време воде велику битку око звезде Арсенала Сеска Фабегаса. Шпански гиганти у летњем прелазном року, капитена "тобџија" желе да виде у својим редовима.

"Барселона је најлепши град за живот на свету и квалитет живота је одличан. Знам то јако добро. И Лондон је спектакуларан град, али ми се не свиђа енглеска клима. Када једног дана завршим каријеру, свакако ћу се вратити да живим у Барселони", рекао је Фебрегас у разговору за радио "Каталуња".

Шпански репрезентативац, међутим, истиче да никада није скривао чињеницу да жели да се врати на "Камп Ноу" и да следеће сезоне заигра у дресу Барсе.

"Када сам имао само девет месеци, деда ме је водио на утакмице. Целог живота сам носио боје Барселоне. Из одређених разлога морао сам да напустим Шпанију, али никад не знате шта вам доноси сутра", рекао је главни креатор игре екипе из северног Лондона.

Фабрегас је објаснио да што се тиче спекулација везаних за Барселону и Реал Мадрид још увек није било никаквих контаката. "Нико ме није звао, а ни мог агента. Говорим оно што знам сам, за остало не могу да тврдим", закључио је капитен Арсенала.

Међутим, Фабрегаса, како је истакао, тренутно интересују предстојеће утакмице "тобџија" у Премијер лиги и Лиги шампиона.

"Тренутно сам у животној форми и желим да се сконцентришем искључиво на садашњост. Преостаје нам још четири месеца такмичења и екипи иде прилично добро. Желим да се фокусирам на утакмице како бих и Светско првенство дочекао у одличној форми. Мондијал је још један приоритет", рекао је Фабрегас.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи