Никуда из "старе даме"

Ђорђо Кјелини не жели да напусти Јувентус. Упркос интересовању "краљевског" клуба, Италијан жели само нови уговор са Јувентусом.

Одбрамбени фудбалер Јувентуса Ђорђо Кјелини не жели да напусти "стару даму". Иако су медији у Италији селили дефанзивца Јувеа у највеће европске клубове, Кјелини има само једну жељу, нови уговор са торинским клубом.

Италијански медији претходних дана најављивали су сензационалан трансфер између Реала и Јувентуса. Ка Торину би пошао Бразилац Кака, а у супротном смеру кренули Дијего и Кјелини. Ипак, та прича није толико реална, пре свега због питања да ли би се Кака вратио у Италију након само једне сезоне, и због тога што Кјелини не жели да мења клупске боје.

"Никада ми није пала на памет идеја да напустим Јувентус", изричит је био Кјелини.

Дефанзивац "старе даме" у Јувентусу је од 2005. године, а уговор са торинским гигантом истиче 2013. године.

"Све што знам сазнао сам из новина. Немам намеру да одлазим, желим да продужим уговор. Разговараћу са челницима Јувентуса да видим да ли су спремни за исто. Драго ми је што се други клубови интересују, али мене занима само Јуве", рекао је Кјелини.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи