"Батигол" је мој идол

Фернандо Торес упијао знање гледајући Габријела Омара Батистуту. Давид Виља и Самјуел Ето нападачи које "ел нињо" највише цени.

Иако је пропустио девет утакмица ове сезоне, Фернандо Торес је са 12 голова најбољи стрелац "црвених". Купио је "занат" од најбољих, тачније гледајући невероватног Габријела Батисуту.

"Батистута је био и остао мој идол из младости. Ударао је лопту на посебан, сјајан, сепктакуларан начин. Увек сам га обожавао", рекао је Торес за лист "Фор фор ту", а потом додао која два нападача тренутно највише цени.

"Давид Виља и Самјуел Ето. Можда Виља није на цени каквој би требао да буде, али мислим да је генијалан нападач. Технички је јако поткован, много ради за екипу, граби и руши све пред собом за погодак. Ето? Ниједан играч нема такав победнички менталитет као Ето. Гледао сам га и учио од њега", рекао је "ел нињо".

Шпанац није у "исти кош" сврстао Кристијана Роналда и Леонела Месија, јер су они у "другој димензији".

"Меси и Кристијано Роналдо су у другој димензији. Технички не могу стати у исту реченицу с том двојицом фудбалера, јер нису класични нападачи. Они су генијалци, играчи средине терена и нападачи", рекао је Торес.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи