Бројим до 40

Миљеник припадница лепшег пола Дејвид Бекам не размишља да „окачи копачке о клин". У пензију са 40 година, поручио Бекс.

Фудбалер Милана Дејвид Бекам не размишља о пензији. А и зашто би, када игра као 20-годишњак.

„Када сам дошао у Милан, доктори су ми рекли да могу да играм до 40. године. Волео бих да тако буде", рекао је Бекам.

Наравно да су године узеле данак, Бекам није брз као некада, долазе млађи и снажнији, али и даље је фантастичан играч, чије лопте „имају очи".

„Од малих ногу сам везан за фудбал, и фудбал је мој живот", рекао је Бекам те је јасно због чега не жели да се пензионише и живи "сасвим нормалним" животом.

Иако би многи у његовим годинама увелико размишљали о пензији и било би им преко главе  тренинга, путовања и напора, Бекам и даље има велике планове у вези са каријером.

„Жеља ми је да играм у Милану где се сјајно осећам и где не осећам притисак година", рекао је Бекам, који се вратио у Европу на позајмицу како би изборио место у енглеској репрезентацији за предстојеће Светско првенство.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи