Андерсон изазива Фергија

Бразилцу Андерсону изгледа нико није рекао да не треба да „се качи" са Алексом Фергусоном. Бразилац пропустио тренинг, чека се реакција Шкота.

Андерсон диже побуну у Јунајтеду. Али га очигледно нико не прати.

Британски Сан пише да се Бразилац "опасно" посвађао са менаџером Алексом Фергусоном, и да се није појавио на тренингу екипе.

Бразилац се, према писању острвских медија, нашао на мети критика Алекса Фергусона због утакмице у Лига купу са Манчестер ситијем, и због тога је изостављен из екипе за премијерлигашки меч са Халом.

Двадесетдвогодишњак није остао да гледа саиграче на утакмици са Халом, а није се појавио ни на тренингу у понедељак.

Андерсон је ове сезоне почео само девет од 23 утакмице Јунајтеда у Премијер лиги, и није имао запажене партије.

Бразилац је у Јунајтед дошао из Порта 2007. године као један од најталентованијих младих играча у Европи, за чак 18 милиона фунти, али до сада није успео да оправда очекивања. Дуго му се пребацивало због учесталих ноћних излазака и неспортског живота.

Остаје да се види каква је Бразилчева будућност  на Олд трафорду, јер је познато како Фергусон решава проблеме са „непослушним клинцима".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи