Љубав ме инспирише

Рондалдињо поново подсетио на оног старог, доброг и хет-триком против Сијене доказао да никако није за бацање. "Осећам се вољеним и срећним", открио Бразилац разлоге за тако добре партије.

Мало ко је веровао да ће Роналдињо још једном заиграти као некада када је играо за Барселону и био најбољи фудбалер света.

Бразилац је у првенственом мечу против Сијене постигао три гола и најавио повратак у стару форму.

Разлози за невероватну бразилчеву партију крију се у његовом емотивном стању - како каже, осећа љубав и пажњу на сваком кораку од стране навијача и људи из клуба.

"Осећам се вољеним и срећан сам. Истрчао сам на терен задовољан и све је испало баш онако како су сви желели", рекао је Бразилац.

Некада најбољи фудбалер света све боље игра, а навијачи Милана највише би волели да сличну партију понови и у наредном мечу, градском дербију против Интера.

"Не знам да ли ћемо освојити 'скудето', али знам да ћемо дати све од себе да победимо на свакој утакмици", рекао је Роналдињо, ове сезоне најбољи стрелац Милана.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи