"Ел нињо" замало "ђаво"

Љубимац "црвених" Фернандо Торес био близу преласка у омражени Манчестер јунајтед. Атлетико одбио понуде Њукасла и Тотенхема, као и Лиона и Интера.

Сада је херој на Енфилду, а умало није постао најомраженији лик поред Вејна Рунија.

Фернандо Торес открио да је био близу преласка у Манчестер јунајтед, и да су његови агенти преговарали са клубом са Олд трафорда.

"Док сам играо за Атлетико моји агенти су преговарали са Манчестер јунајтедом. У целу причу био је укључен и Сер Алекс Фергусон. Знам да су желели да ме доведу, али од тога није било ништа. Атлетико је одбио понуде Њукасла и Тотенхема, а касније и Лиона и Интера", признао је "Ел нињо".

Торес је убрзо по доласку на Енфилд постао љубимац навијача, а уписао се и у историју клуба као играч који је најбржљ постигао 50 голова. 

Да је тада појачао "црвене ђаволе", Торес би највероватније постао један од најомраженијих особа на Енфилду. Познато је да су Јунајтед и Ливерпул највећи ривали у Енглеској, и да је то ривалство познато широм света.

У овом тренутку, највероватније најомраженија особа на Енфилду је Вејн Руни, који је пре Јунајтеда играо за Евертон, градског ривала "црвених".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи