Лакше је без Тонија

Фудбалеру Бајерна Марку ван Бомелу није тешко пао растанак са Луком Тонијем. Атмосфера у екипи сада је одлична, рекао Холанђанин.

Лука Тони и тренер Бавараца Луј ван Гал дуго су се натезали ове сезоне, све док Италијан није прешао у Рому на позајмицу.

Одлазак Италијана у неку руку донео је олакшање играчима, поготово Марку ван Бомелу.

"Тони је увек пружао максимум у Бајерну, али је сада направио одличан потез и за себе и за нас. Тешко је када имате тако доброг играча на клупи", рекао је ван Бомел.

Холанђанин сматра да атмосфера међу играчима не може бити боља, и да су сви играчи спремни на нове изазове.

"Атмосфера је одлична. Нико нам не ремети мир. Уколико се будемо држали заједно, можемо много тога", рекао је ван Бомел

Пред Баварцима је тежак задатак, јер их очекују тешке утакмици у домаћем првенству, у ком су мало заказали, и у Лиги шампиона, где их очекује двомеч са Фиорентином.

Међутим, ван Бомел се не плаши звучнијих и квалитетнијих противника, и верује да његова екипа може да победи било који тим.

"Можда нисмо квалитетни као Реал или Барса, али нису ни они 'баук'. Нисмо добри као они, али тимском игром можемо да их победимо. Можемо да победимо било кога када је све на свом месту, а сада идемо ка томе", закључио је холанђанин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи