Сити спасава Вијеру из Интера?

Патрик Вијера могао би Милано да замени Манчестером. Роберто Манћини жели да доведе Вијеру, са којим је већ сарађивао у Интеру. Барса и Лион такође желе Француза.

Времешни Патрик Вијера налази се на корак од Манчестер ситија. Мења средину због мале минутаже у Интеру, која га удаљава од Јужне Африке.

Британски медији пишу да ће Вијера скоро сигурно обући дрес Манчестер ситија, и да ће највероватније бити на позајмици до краја сезоне.

Роберто Манћини, нови тренер "ситијеваца" довео је Вијеру у Интер из Јувентуса, па не чуди зашто жели да поново сарађује са корпулентним Французом.

"Могуће је да се нешто у вези са овим трансфером реализује пре сусрета са Јунајтедом", кратко је рекао Манћини.

Утакмица Карлинг купа, коју Сити игра против Јунајтеда, на програму је у среду, али још није извесно да ли ће до сусрета доћи због невремена у Енглеској.

Са друге стране, поједини медији пишу да су се у трку за Вијером укључили и Барселона и Лион.

Барселона жели да доведе Вијеру као замену за Туреа и Кејту, који ће отпутовати на Афрички куп нација. Међутим, када се они врате неће бити места у екипи за Вијеру, па је доведен у питање одлазак Вијере на Светско првенство у Јужну Африку.

Ипак делује да је Енглеска лига је најреалнија опција. Пре свега, играо је за Арсенал од 1996-2005. године, дакле има искуства играња у Премијер лиги, а затим поново би сарађивао са Манћинијем, код кога је био стандардан у Интеру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи