Нова понуда-25 милиона и Хунтелар

Милан спреман да понуди за Џека 25 милиона, и Класа Јана Хунтелара за Едина Џека. "Росо-нери" не одустају од репрезентативца БиХ иако Волфсбург тражи 40 милиона.

Челници Милана појачали су понуду за репрезентативца БиХ Едина Џека. Отворени су за договор, а Немцима нуде 25 милиона евра, и холандског нападача Класа Јана Хунтелара у замену за Џека.

Шампион Немачке тражи читавих 40 милиона евра за Џека, а "росо-нери" покушавају на све начине да их омекшају, јер немају толике паре.

Протеклих седмица много се говорило о жељи Милана да што пре доведе Џека, док су пре неки дан упутили понуду од 25 милиона евра. Сада, према писању француског "Л'екипа", у исти "дил" је убачен и Холанђанин Клас Јан Хунтелар, који се није најбоље снашао у Милану.

Адријано Галијани је неколико пута рекао да неће трошити превише новца у јануару, али очигледно је да су озбиљно загризли за Џека, па на све начине покушавају да његов потпис обезбеде већ почетком ове године.

Жеља играча да обуче црвено-црни дрес није спорна, и остаје да се клубови договоре око висине обештећења.

Џеко није само жеља Милана, већ и Арсенала, Манчестер јунајтеда и Челсија.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи