Турчин распродаје Ливерпул

У Ливерпулу спремни да продају Бабела и Вороњина како би довели Арду Турана из Галатасараја. Турчину примамљиви црвени дресови Ливерпула.

Полупразних џепова у Ливерпулу, уз помоћ штапа и канапа очајнички трагају за појачањима, у буквалном смислу те речи.

Зато не чуди што је Бенитез спреман да распрода неколико играча како би поправио стање на рачуну клуба, и довео Турана, за кога сматра да ће донети неопходан квалитет екипи са Енфилд роуда.

Како би прикупио преко потребне паре, Бенитез ће продати Андреу Досену, за кога се интересују клубови из Русије и Италије. Досена је у Ливерпул стигао прошлог лета из Удинезеа, али није оправдао епитет појачања, те Бенитезу неће тешко пасти растанак са Италијаном.

Андреј Вороњин и Рајан Бабел су друга двојица фудбалера, које Рафа Бенитез жели да "утрапи". Украјинац и Холанђанин нису задовољни статусом у тиму, ретко се налазе на терену, и Шпанац очигледно није задовољан њиховим играма.

Занимљиво да је Бабел стигао у Ливерпул из Ајакса као један од најскупљих и најталентованијих младих играча Европе, али није успео да се избори за статус првотимца.

Арда Туран, двадесетдвогодишњи фудбалер Галатасараја жеља је и менаџера Арсенала Арсена Венгера, али је Турчин пре неколико дана јавно проговорио о својим жељама.

"Када завршим посао у Галатасарају, идем даље. Желим да играм за Ливерпул, због историје клуба и навијача, такође и због прелепих црвених дресова", рекао је Туран.

Турчин је био жеља "црвених" и током лета, и Бенитез је био надомак закључивања посла вредног девет милиона евра. Разлог због кога није дошло до стављања потписа није познат.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи