Ко се боји Романа још...

Тренер Челсија Карло Анћелоти не плаши се евентуалног отказа у лондонском клубу. Донео сам Челсију идентитет, и препознатљив стил игре, тврди Италијан.

Тренер фудбалера Челсија Карло Анћелоти рекао је да се не плаши могућности да му власник клуба, руски бизнисмен Роман Абрамович, уручи отказ.

"Не размишљам о томе да ће ме Роман отпустити ако не победимо у појединим утакмицама. Циљ је да радим најбоље што могу, као што је то био случај и у мојим бившим клубовима", рекао је Анћелоти.

Руски милијардер често је био разочаран игром фудбалера Челсија, нарочито док су тренери били Жозе Мурињо и Аврам Грант, и јасно је ставио до знања Анћелотију да жели да види атрактивнију и офанзивију игру.

"Мислим да је Челси показао нову игру ове године. Показао је да има систем и препознатљив стил игре. Понекад играмо одлично, понекад не. Али сваки меч одиграмо у свом препознатљивом стилу ", рекао је Анћелоти.

"Плавци" су у нешто слабијој форми у последње време, забележили су само једну победу у последњих шест мечева. Ипак гледајући са позитивне стране, успели су да сачувају четири бода предности у Премијер лиги у односу на другопласирани Манчестер јунајтед.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи