Кристијано постигао гол године

Као што је познато, Лео Меси освојио је награду за играча године, српски репрезентативац Немања Видић нашао се у најбољих 11, а Видићев доскорашњи саиграч, Кристијано Роналдо постигао је најлепши гол.

Најскупљи играч планете Кристијано Роналдо није остао кратких рукава на додели Фифине годишње награде.

Португалац, сада играч Реала, освојио је награду за најлепши гол. Роналдо је, још играјући за Манчестер јунајтед, постигао прелеп гол са преко 30 метара, против Порта у Лиги шампиона.

Подсећања ради, за најбољег играча године проглашен је Лео Меси, док је Кристијано Роналдо био други, а Месијев саиграч из Барселоне, Ћави трећи.

Српски репрезентативац Немања Видић нашао се у најбољих 11, уз Касиљаса (Реал), Евру (Манчестер јунајтед), Терија (Челси), Данија Алвеша (Барселона), Ћавија (Барселона), Инијесту (Барселона), Џерарда (Ливерпул), Кристијана Роналда (Реал), Месија (Барселона), Тореса (Ливерпул).

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи