Милан у Милану

Српски репрезентативац Милан Јовановић би, после операције колена, могао уместо у Лијеж допутовати у Милано, пише белгијски "Соар". Или, можда, Ливерпул. Детаљи трансфера су у фази "договарања".

Белгијски дневник "Соар" пише да се Милан Јовановић после операције колена у Катару неће вратити у Лијеж, већ ће се ставити на располагање Леонарду, пошто ће детаљи трансфера, наводно, бити договорени током једнодневног боравка српског репрезентативца у центру италијанске моде.

Јовановићев уговор са Стандардом истиче на лето, али белгијски медији већ месецима шпекулишу којем ће се овај играч приволети царству, јер је осим Милана у трци и Ливерпул, који од јесени, због одласка Ћавија алонса у Реал, али и повреда Стувена Џерарда и Фернанда Тореса игра најгори фудбал од када је клуб са Енфилда преузео Рафаел Бенитез.

"На пропутивању за Катар, Јовановић ће један дан остати у Милану где ће договарати детаље трансфера", пише "Соар", додајући да је и Ливерполува понуда за српског репрезентативца "још увек више него жива".

Белгијски лист пише да Стандард неће одбити понуду Милана, или Ливерпула, али и да би Јовановић имао озбиљне проблеме да постане стандардни првотимац јер за "росо-нере" већ игра Роналдињо, који би му, како стоје ствари, био директан конкурент за првих 11.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи