Енглези фаворити, Интер вреба из сенке

Менаџер Ливерпула Рафа Бенитез сматра да су главни фаворити за освајање трофеја Лиге шампиона енглески клубови, али и да Интер може да им помрси планове.

Шпански стручњак Рафа Бенитез верује да Интер може да дође до овогодишњег наслова првака Европе.

Бенитезов Ливерпул је испао из најпрестижнијег европског такмичења, па ће срећу потражити у Лиги Европе.

"Фаворити су клубови из Енглеске, али мени се допада Интер", рекао је Бенитез листу "Газета дело Спорт".

Интер се мучио у групној фази, и у последњем колу изборио пласман у осмину финала, а игра шампиона Италије нимало није била убедљива.

"Имају победнике у тиму. Муриња - "краља мотивације", Моратија - председника који је увек ту, и Етоа који је убитачан у нападу. Одлучни су да се докажу у Европи, јер им нема равног у Италији".

Бенитез и Мурињо се врло добро знају, из дуела Ливерпула и Челсија у Лиги шампиона, који се и даље се препричавају, па не чуди што Бенитез има само речи хвале за Португалца на клупи Интера.

"Морате дати времена Мурињу да уклопи играче попут Лусија, Етоа и Милита, који су летос дошли. Уколико прођу у четвртину финала, могу све до краја", рекао је Бенитез.

У осмини финала Интер се састаје управо са енглеским тимом, Челсијем, и већ тада ће се видети да ли је Рафа Бенитез био у праву или не.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи