Рио спреман за Јужну Африку?

Фудбалер Манчестер јунајтеда Рио Фердинанд уверен је да ће се опоравити од повреде до лета, и да ће се наћи на списку селектора Енглеске Фабија Капела.

Претходних година неизоставан члан енглеске репрезентације, Рио Фердинанд, опоравља се од повреде, због које је његово учешће на предстојећем Светском првенству под знаком питања.

Дефанзивац Јунајтеда није играо још од октобра, и пораза од Ливерпула 2:0.

Фердинанд је критикован због нешто лошијих партија него претходних сезона, а његов партнер из задње линије Немања Видић, стао је у Ријову одбрану рекавши да ће поново заблистати, чим се опорави од повреде.

Селектор Енглеске Фабио Капело, додатно је забринуо Фердинанда изјавом да на Светско првенство неће повести нити једног играча који није потпуно спреман.

Фердинанд посећује специјалисту у Лондону, у намери да убрза опоравак, и што пре се врати на "зелени тепих".

"Сигуран сам да ћу бити спреман до лета. Најгоре је када сте повређени и морате да гледате саиграче како се боре, а не можете да им помогнете. Заиста напорно радим у теретани како би се опоравио. Опоравак иде у добром смеру, мало споро, али видим 'светло на крају тунела'", рекао је Фердинанд.

Јунајтед ове сезоне има великих проблема са повредама, поготово у одбрани, јер су повређени и Вес Браун, Џони Еванс, Џон Ошеј, Гери Невил, док су се Рафаел и Видић опоравили пре неколико дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи