Торес привржен Ливерпулу

Тешки дани за за тако велики клуб као што је Ливерпул. Очајни резултати у лиги, испадање из Лиге шампиона, погоршали су ситуацију у клубу. Ипак, Бенитез и Торес најављују велики повратак, и тврде да не желе да напусте клуб.

Ретко ко је могао да претпостави да ће се Ливерпул ове сезоне у тако тешкој ситуацији.

Најављивали су борбу за титулу, неки су их сматрали и за једног од фаворита у Лиги шампиона, али како је сезона одмицала, оба сна су срушена. Испали су из Лиге шампиона, а у лиги ће се борити за неко од прва четири места, која воде у Европу.

Власници Жилет и Хикс, нашли су се на удару навијача, а према незваничним информацијама са острва, постоји могућност да араспки милионери у наредном периоду купе акције од Американаца, што би свакако навијачи дочекали раширених руку.

Спекулације о евентуалном отказу Рафаела Бенитеза сваким даном су масовније, а претходних дана појавила се прича да би нападач Фернандо Торес могао да напусти екипу, незадовољан резултатима и напредовањем клуба, што је тренер "црвених" демантовао..

"Наравно да је Фернандо срећан у клубу, и жели да помогне клубу да се врати на стазе успеха. Жели да наредне године игра у Лиги шампиона, што гарантујем да ће се десити, јер ћемо се наћи међу прве четири екипе", рекао је Бенитез за Ливерпулов сајт, одбацивши могућност продаје Тореса.

Џерард и Торес подржавају Рафу

Бенитез, често оспораван, има велику подршку навијача, и даље убеђује јавност да Ливерпул може да заврши сезону међу четири најбоље екипе у Енглеској.

"Са Фернандом и Стивијем (Џерардом) разговарам стално, и они деле мишљење са мном како вратити клуб на прави пут. Разговарали смо о томе како се ствари сада одвијају, и шта морамо да урадимо да би спасили сезону, и обојица су били веома позитивни, и пружају ми подршку", рекао је Шпанац.

Бенитез верује да је довођење Тореса најбољи потез откако је на клупи "црвених". Фернандо Торес забележиће 100. наступ за "црвене" вечерас против Вигана, и до сада је постигао 60 голова.

"Довођење Тореса је феноменалан потез. Прве године био је фантастичан, друге је имао проблема са повредама, али је опет био одличан. Надамо се да ће и сада, када се опоравио од повреде, поновити партије из прве сезоне".

Популарни "ел нињо", и сам је већ неколико пута рекао да не жели да напусти клуб, и да се "одомаћио", што је поновио још једном.

"Не могу замислити да играм за неки други клуб. Надам се да ћу остати још дуго у Ливерпулу, и да ћу помоћи екипи да се попне на табели", рекао је Торес.

Такође, Торес је стао у одбрану Бенитеза, и као и многи играчи Ливерпула, не жели да управа клуба уруши отказ Шпанцу.

"Бенитез је срећан у Ливерпулу, где су му одрешене руке, што нема баш свугде. Моја будућност је у Ливерпулу, невезана за Рафу, али се надам да ћемо заједно помоћи клубу да се врати на стазе успеха.. Надам се да ће и Бенитез остати, не мислим да ће га сменити. Пред њим су још четири године уговора, и сигурно неће отићи на мала врата. Уколико напусти клуб, то ће бити у тренутку када смо најбољи", рекао је Торес.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи