Роналдо најбржи

Нападач мадридског Реала Кристијано Роналдо најбржи је фудбалер данашњице. Брзи су и Арјен Робен и Тео Волкот, пише немачки Шпигл. Најбржи фудбалери "спораћи" у односу на Усеина Болта.

Када је најбржи, Кристијано Роналдо "развије" брзину од 33,6 километара на сат, нешто више од Арјена Робена, који трчи безмало 33 км на сат, али су обојица знатно спорији од светског рекордера на сто метара, Јусеина Болта са Јамајке, који трчи невероватних 44,7 километара на сат.

Необично брз је и нападач Арсенала Тео Волкот који је у стању да достигне брзину од 32,7 километара на сат, али нису за бацање ни Вејн Руни са 32,6 и Робин ван Перси са 32,1 километром на сат.

1. Кристијано Роналдо (Реал Мадрид) 33.6 км/х

2. Арјен Робен (Бајерн Минхен) 32.9 км/х

3. Тео Волкот (Арсенал) 32.7 км/х

4. Вејн Руни (Манчестер јунајтед) 32.6 км/х

5. Робин ван Перси (Арсенал) 32.1 км/х

Број коментара 49

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи