Кака повређен

Бразилски фудбалски интернационалац и везни играч Реал Мадрида Кака паузираће наредних месец дана због повреде препона и неће биту у саставу тима за сутрашњу утакмицу Лиге шампиона против Олимпика из Марсеља.

Челници "краљевског клуба" одлучили су да поштеде бразилског фудбалера до краја године, како би се избегао ризик од евентуалне операције.

"Кака је изузетно важан играч и не смемо да ризикујемо његово здравље због неколико утакмица. Када се буде добро одморио и опоравио вратиће се на терен, највероватније после новогодишњих празника", поручили су представници Реала у шпанском спортском дневнику "Ас".

Кака се повредио у "Ел класику", и сигурно ће бити ван строја против Алмерије у првенству, а највероватније ће пропустити и путовање у Француску.

Још већи проблем за нове "галактикосе" јесте то што ће 27-годишњи Бразилац можда морати и "под нож", али се у Реалу надају да до тога ипак неће доћи.

Бразилац, плаћен 56 милиона фунти, тренира одвојено од екипе, и постоји нада да ће се ипак наћи у авиону за Марсељ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи