Мој живот је досадан

Рајан Гигс објаснио како одржава форму. Нема више излазака и шопинга, већ после тренинга право кући. Рекордер по броју наступа за Јунајтед постигао у суботу 100. гол за клуб.

Легенда клуба са Олд трафорда објаснио је да и даље игра одличан фудбал, са 36 година, а томе је најзаслужнији досадан живот.

"Пре сам, после тренинга ишао у град са пријатељима, или у шопинг, али више не", рекао је Гигс.

"Сада ми је потребан један дан, или два, да се потпуно повратим од одигране утакмице, и да повратим енергију. После тренинга одем кући, завалим се у фотељу, дигнем ноге, и гледам ТВ или неки филм. Живот ми је досадан, али тако мора да буде да би остао у форми", рекао је Гигс, рекордер по броју наступа за "црвене ђаволе".

Бивши репрезентативац је 17. играч који је постигао троцифрен број погодака у Премијер лиги, а јубиларни 100. погодак постигао је пре два дана, у мечу са Портсмутом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи