Недостају ми "црвени", али живот иде даље

Доскорашњи фудбалер Ливерпула, сада првотимац Реала, Ћаби Алонсо, изјавио је да му недостаје Ливерпул, али да живот иде даље.

Фудбалер Реала, и шпански репрезентативац Ћаби Алонсо, захвалио се доскорашњем саиграчу из Ливерпула Стивену Џерарду на лепим речима које му је упутио, и изјавио да му недостаје Ливерпул, али да је сада срећан у Реалу.

Капитен Ливерпула Стивен Џерард, недавно је похвалио доскорашњег саиграча, рекавши да је један од најбољих фудбалера на свету. Такође, Џерард је рекао и да му је Алонсов одлазак тешко пао, а и у игри Ливерпула осећа се његово одсуство.

"Стварно се захваљујем Стивију (Џерарду) на лепим речима, али живот иде даље", рекао је Алонсо, преноси британски "Сан".

"Наравно да ми недостаје Ливерпул. Живео сам пет година тамо, и видео сам колико фудбале значи навијачима".

"Имам много пријатеља тамо. Незаборавних пет година сам провео у Ливерпулу, и тај клуб ће ми заувек бити у срцу. Али сада сам срећан у Реалу, и надам се да ћу много тога постићи овде", рекао је Алонсо.

Алонсо је у летњем прелазном року прешао у Реал Мадрид. Многи критичари тренера Рафаела Бенитеза сматрају да је продаја Алонса најлошији потез од како је Шпанац сео на клупу "црвених".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи